Hoppa till innehåll

Om oss på Sälenfjällen Bygg

salenfjallen bygg

Det nya företaget med lång erfarenhet.

Sälenfjällen Bygg AB är en relativt nystartat byggfirma i Sälen som grundades 2020. Vi som jobbar här har dock varit med länge i branschen och har många års erfarenhet i bagaget, både som anställda och företagare.

Varför välja en lokal byggfirma?

Det finns flera fördelar med att anlita en lokal byggfirma när du önskar genomföra byggprojekt i Sälen och Sälenfjällen. Dels är den lokal byggfirma fysiskt närvarande i ditt område, vilket gör det enklare att kommunicera och samarbeta personligen. Detta i sin tur leder till en mer personlig och anpassad service där vi får bättre förståelse för just dina specifika behov och önskemål.

Vi samarbetar även med andra lokala företag inom branschen för att kunna leverera just detta. Vi och såväl alla hantverkare vi samarbetar med har behörigheter och certifikat som krävs och vi är även ansvarsförsäkrade om olyckan skulle vara framme.

Med ett gediget, säkert och erfaret helhetsgrepp om hela processen blir Sälenfjällen Bygg din trygga leverantör.

neve webdesign GB 03

Hög kvalitet

Vår vision är inte att vara störst, däremot strävar vi alltid efter att vara bäst och ständigt leverera högsta kvalitet till våra kunder.

neve webdesign GB 03

Hög kompetens

Vi på Sälenfjällen Bygg har många års erfarenhet och vet hur hus och fjällstugor ska byggas för att stå emot väder och vind – allt från små till stora byggprojekt.

Säg hej till Sälenfjällen Byggs medarbetare!

Salenfjallenbygg Magnus Jansson

Magnus Jansson

Snickare

Salenfjallenbygg Oscar Bohlin

Oscar Bohlin

Snickare

A2D18E3C 163D 4846 87E1 3DB7B632BEF0 2

Meya

Mood manager

Låter vi som rätt hantverkare för dig?